Drivjagt i Polen bliver mere og mere populært – og det kan vi godt forstå.

 

Det er mere actionpræget and almindelig jagt, med hurtige skud til løbende vildt. Men især det sociale samvær i en gruppe af jægere, betyder meget for de jægere, der tager afsted. Det bliver let dybt vanedannende.

På drivjagterne er der mulighed for at nedlægge kronvildt, vildsvin, rå, lam og ræv. Ved sne eller fuldmåne har vi også mulighed for natjagt på vildsvin.

 

Antallet af deltagere er typisk 10- 15 jægere, hertil kommer polske drivere, det ved hjælp af hunde driver 6-10 såter pr. dag.

Vi spiser frokosten i skoven, hvor der serveres varm mad i form af nærende suppe eller grillede pølser. Vi slutter altid dagen af med vildtparade ved mørkets frembrud.

Jagttid drivjagt 29/9 – 15/1

Det er populært at tage på jagtrejser til Polen. Mange jægere vender tilbage til Polen år efter år, blandt andet på grund af de populære bukkejagte.

 

Vores jagtrejse går primært til det nordlige Polen, hvor der findes nogle rigtig gode jagtområder. Men vi har gode kontakter i hele Polen, hvis du har nogle særlige ønsker for, hvilket vildt du gerne vil på jagt efter. Når du tager på jagtrejse med Utravel, kan vi tilbyde en bred variation af vildtarter og trofæstørrelser. 

 

Indkvartering ved jagtrejser til Polen

 

Vi tilbyde to forskellige hoteller på vores faste jagtrejser. Den luksuriøse er et slot midt ude på reviren, imens vi har den prisvenlige på et byhotel i nærheden. 

 

DAG 1

Vi rejser kører afsted med bussen kl.8.30 med opsamling ned igennem Jylland. Når alle er med i bussen efter kl.11.30, serverer vi frokost med en frisksmurt sandwichs, samt en sodavand eller øl.

Der er gratis øl, sodavand, kaffe og the på hele turen.

Vi ankommer omkring klokken 20 hotellerne, hvor I bliver tildelt de værelser, hvor I skal bo.

Klokken 21 mødes vi til et aftenmåltid, hvor vi får instruktioner om området, vi befinder os i. Vi er tilbage omkring midnat, hvor der bliver serveret lidt natmad. Der er mulighed for at købe en dram, hvis det ønskes.

 

DAG 2-3

Der er morgen- og aftenjagt begge dage. Vi mødes kl. 5.30, hvor der bliver serveret en klapsammen med en kop kaffe eller the. Når vi er tilbage fra jagt seneste kl. 9.30, serverer vi et solidt polsk morgenmåltid.

Midt på dagen er der tid til at slappe af og nyde omgivelserne. Vi er vært for en dartturnering - tilmelding sker umiddelbart inden turneringen. Der vil også være mulighed for guidede gåture i området.

Om aftenen serverer vi aftensmåltid kl. 18, inden vi tager ud på aftenjagt. Der vil igen være et let måltid, når vi kommer tilbage ca. midnat.

 

DAG 4

Vi tager på morgenjagt kl. 5.30 og er tilbage senest kl. 9. Bussen kører kl. 10. Bussen lander tilbage i Danmark sent om aftenen - senest kl. 21 alt efter afsætningssted. Der er strække ben og tisse-pauser undervejs.

På turen holder vi ind ved at cafeteria i Tyskland, hvor der er mulighed for at købe lidt aftensmad.

Der er også fri øl, vand, kaffe og the på hjemturen.

Bestil din jagtrejse her

  • Ledige pladser

Med i prisen er: 

  • Busrejse
  • Alle måltider
  • Overnatning

Selvvalgt: 

  • Overnatning på slot
  • Enkeltværelse
  • Antal og størrelse på dyr

Grundprisen er:

5.895kr


Bestil her