Bukkejagt i Polen er en oplevelse værd. I foråret har du mulighed for at se mange bukke i forskellig størrelse og jage i terræn med lav vegetation. Slut sommer og start efterår byder til gengæld på en utrolig spændende og udfordrende jagt med gode chancer for at møde bukke, der normalt ikke viser sig – ofte stærke bukke.

 

Jagten foregår tidlig morgen og sen aften. Så er der tid til at slappe af og få en lur midt på dagen. 

 

Alle jægere følges med en lokal polsk jæger. Alt er aftalt på forhånd, så du får den bedst mulige guide med dig ud på jagt til dit behov. 

 

Jagttid Bukkejagt 11/5 – 30/9

Jagttid Rå og lam 1/10 – 20/1

Det er populært at tage på jagtrejser til Polen. Mange jægere vender tilbage til Polen år efter år, blandt andet på grund af de populære bukkejagte.

 

Vores jagtrejse går primært til det nordlige Polen, hvor der findes nogle rigtig gode jagtområder. Men vi har gode kontakter i hele Polen, hvis du har nogle særlige ønsker for, hvilket vildt du gerne vil på jagt efter. Når du tager på jagtrejse med Utravel, kan vi tilbyde en bred variation af vildtarter og trofæstørrelser. 

 

Indkvartering ved jagtrejser til Polen

 

Vi tilbyde to forskellige hoteller på vores faste jagtrejser. Den luksuriøse er et slot midt ude på reviren, imens vi har den prisvenlige på et byhotel i nærheden. 

 

DAG 1

Vi rejser kører afsted med bussen kl.8.30 med opsamling ned igennem Jylland. Når alle er med i bussen efter kl.11.30, serverer vi frokost med en frisksmurt sandwichs, samt en sodavand eller øl.

Der er gratis øl, sodavand, kaffe og the på hele turen.

Vi ankommer omkring klokken 20 hotellerne, hvor I bliver tildelt de værelser, hvor I skal bo.

Klokken 21 mødes vi til et aftenmåltid, hvor vi får instruktioner om området, vi befinder os i. Vi er tilbage omkring midnat, hvor der bliver serveret lidt natmad. Der er mulighed for at købe en dram, hvis det ønskes.

 

DAG 2-3

Der er morgen- og aftenjagt begge dage. Vi mødes kl. 5.30, hvor der bliver serveret en klapsammen med en kop kaffe eller the. Når vi er tilbage fra jagt seneste kl. 9.30, serverer vi et solidt polsk morgenmåltid.

Midt på dagen er der tid til at slappe af og nyde omgivelserne. Vi er vært for en dartturnering - tilmelding sker umiddelbart inden turneringen. Der vil også være mulighed for guidede gåture i området.

Om aftenen serverer vi aftensmåltid kl. 18, inden vi tager ud på aftenjagt. Der vil igen være et let måltid, når vi kommer tilbage ca. midnat.

 

DAG 4

Vi tager på morgenjagt kl. 5.30 og er tilbage senest kl. 9. Bussen kører kl. 10. Bussen lander tilbage i Danmark sent om aftenen - senest kl. 21 alt efter afsætningssted. Der er strække ben og tisse-pauser undervejs.

På turen holder vi ind ved at cafeteria i Tyskland, hvor der er mulighed for at købe lidt aftensmad.

Der er også fri øl, vand, kaffe og the på hjemturen.

Bestil din jagtrejse her

  • Ledige pladser

Med i prisen er: 

  • Busrejse
  • Alle måltider
  • Overnatning

Selvvalgt: 

  • Overnatning på slot
  • Enkeltværelse
  • Antal og størrelse på dyr

Grundprisen er:

5.895kr


Bestil her